Önskelista.


Eyedust från MUS "COOL" .

Cover All Mix från MUS .

HAPPY från MUS.

Klänning från H&M

Skor H&M

Armband Lindex


BH Lindex

Halsband Lindex.

PTSD

Okej nu blir det snack om det , någon riktigt pantad jävel la en ritkigt korkad kommentar nyss såhär får du fakta.
Vad jag varit med om angår inte dig men det är en sak som orsakat PTSD i mig så jag är ledsen över det.
Jag går nu på PTSD mottagningen i Borås och ändå får man sånna onödiga kommentarer .


Posttraumatisk stressyndrom, PTSD, kan drabba den som varit med om exempelvis misshandel, våldtäkt eller en olycka. Du kan ha upplevt krig, övergrepp eller andra allvarliga händelser. En behandling som visat god effekt vid posttraumatiskt stressyndrom är kognitiv beteendeterapi.

Posttraumatiskt stressyndrom, PTSD efter engelskans posttraumatic stress disorder, orsakas av ett överväldigande trauma (svår händelse) som inneburit livsfara eller en grav kränkning av en persons fysiska integritet.

Den utlösande händelsen kan vara rån, misshandel, sexuella övergrepp, olyckor, naturkatastrofer, upplevelser under intensivvård eller i samband med en svår förlossning, tortyr eller krigshändelser.

Traumat kan vara personligt, som vid misshandel i hemmet, eller opersonligt, som vid en olycka. Det centrala symtomet är att den traumatiska händelsen återupplevs, förknippat med skräck eller vrede. Återupplevandet kan utlösas av yttre sinnesintryck eller händelser som påminner om traumat.

Posttraumatiskt stressyndrom omnämns i många sammanhang men:

  • Alla psykiska besvär efter ett trauma är inte posttraumatiskt stressyndrom.
  • De flesta som utsätts för trauma utvecklar inte posttraumatiskt stressyndrom.
  • Många som får diagnosen förbättras spontant, det vill säga utan behandling.

Symtom

Symtomen vid posttraumatiskt stressyndrom uppträder vanligtvis inom några veckor efter den traumatiska händelsen, men ibland kommer symtomen först efter månader eller år.

För många går symtomen över av sig själv. Cirka 40 procent av dem som utvecklat posttraumatiskt stressyndrom en månad efter ett trauma har inte längre symtom ett år senare.

Huvudsymtom vid posttraumatiskt stressyndrom:

  • Återupplevande i form av återkommande, påträngande minnesbilder av den traumatiska händelsen. I vaket tillstånd eller i form av mardrömmar.
  • Undvikande innebär att den drabbade försöker undvika allt som på något sätt påminner om traumat. Det kan leda till att personen isolerar sig från familj, vänner och arbetskamrater.
  • Överdriven vaksamhet och minnesförlust. Den överdrivna vaksamheten innebär onormal lättskrämdhet, irritabilitet, omotiverade vredesutbrott, koncentrationssvårigheter och sömnstörning.
  • Minnesförlusten, som kan vara total, är oftast begränsad till tiden precis före, under eller efter traumat.

Fråga om råd

Undrar du över något? Kanske har någon annan undrat samma sak. Klicka på Hitta frågor och svar, leta upp din fråga under Psykisk ohälsa eller ställ en fråga själv till personal inom vården. De som svarar har tyvärr inte möjlighet att svara på alla frågor. Du kan också ställa en fråga till dem och få ett personligt svar genom att logga in på Mina vårdkontakter. Här får alla svar.

Om du är osäker på hur du ska göra kan du dygnet runt fråga en sjuksköterska via internet och få ett personligt svar inom två timmar genom att logga in på Mina vårdkontakter. Här får alla som frågar svar. Klicka på länken till höger.

Du kan även dygnet runt prata med en sjuksköterska och få råd, ring Vårdguiden på telefon 08-320 100. De som svarar kan även tala om vem som är din husläkare.

För råd på arabiska ring 08-528 528 38.

För råd på bosniska, kroatiska eller serbiska ring 08-528 528 96.

Sök vård

Om du eller en närstående varit med om en traumatisk händelse och känner igen symtomen ovan bör du kontakta din husläkarmottagning eller psykiatriska öppenvårdsmottagning.

Adress och telefonnummer till en vårdmottagning hittar du genom att klicka på mottagningen under Hitta vård och omsorg upptill. Du kan även kontakta vissa mottagningar och beställa en tid via internet. Klicka på Mina vårdkontakter till höger.

Behandling

Posttraumatiskt stressyndrom är ett komplext tillstånd som kräver en genomtänkt och konsekvent genomförd behandling. Personens sociala nätverk spelar en stor roll för möjligheten att kunna bearbeta ett trauma normalt.

En behandling som visat god effekt vid posttraumatiskt stressyndrom är kognitiv beteendeterapi (KBT). Behandlingen kan bestå i att dels återskapa de traumatiska minnena, dels besöka de platser och situationer som påminner om traumat. Genom att under kontrollerade förhållanden återuppleva det inträffade i minnet, under successivt längre tid, försvagas ångestreaktionen i takt med att tidsperioderna för exponering av det traumatiska minnet ökar.

En annan metod är Eye Movement, Desensitization and Reprocessing (EMDR). Återskapande av de traumatiska minnena kombineras med samtidiga växlande rörelser, oftast ögonrörelser. Aktuella studier visar att ögonrörelser inte är avgörande för att uppnå behandlingsresultat.

Läkemedel

Behandling med läkemedel mot depression, i första hand vissa så kallade serotoninåterupptagshämmare (SSRI) har visat effekt mot symtomen på posttraumatiskt stressyndrom.

Råd till anhörig

Du som är anhörig kan också behöva stöd. Det kan du få från en stödorganisation. De kan ge dig information och hjälpa dig att få kontakt med andra i en liknande situation. Om din anhörige har fått kontakt med vården kan du också få stöd från den personal som ansvarar för din anhöriges vård.

 

Ta reda på fakta innan du uttalar dig , omogna jävel.


see.just me. Mina söta vänner kommer snart till mig vi skall se den efterlängtade Paranormal acitvity.

.

Blev inte så mycket inlägg idag pgr av personliga skäl men nu kommer jag igång igen har fotat lite och helt plötsligt dog kameran så den står just nu på laddning om ett litet tag tar jag tag i den igen och fotar klart sedan kommer allt upp på bloggen.
Just idag känner jag för att göra precis ingenting, har inte slut till något.
Hittade förövrigt min mobil som försvann ett tag , 23 medd sedan igår. Och folk smsar hit och dit och frågar om jag orkar hitta på något. Varför är det just så den dagen man inte känner för att göra något ? haha.
Sitter förövrigt och lyssnar på norsk indie musik , bäst.
Och en sak till alla söta man kan förändras, man kan bli en bättre människa du tar nog åt dig nu tänk på din karma.
Jag har gått från en person till en annan den personen jag var innan var pgr av att jag var osäker och förvirrad.
Och jag tänkte faktiskt inte ta upp detta i bloggen nu men jag började så vill ha ett avslut med jag undrar varför du går in och läser min blogg så ofta och måste slänga in en elak kommentar. Ja jag har haft problem med min vikt , alltså inte över viktig utan underviktig och det kan inte jag hjälp men DOCK så äter jag hela tiden nu men jag blir aldrig tjock. Jag är mycket bättre än dig , du vågar inte ens stå för vem du är. Tänker inte skriva om dig mer nu för du är inte ens värd en fis i rymden hoppas du förstår hur låg du är någon dag anonyma jävel (:

I Wish.Någon fyller år snart ,gissa vem? JUSTE!  Jag .
Detta är en liten del av det jag önskar mig och varför skall jag utöka mitt klädföråd med mer svart undrar jag?
Men äh svart är snyggt funkar till allt.
Så mamma och pappa köp detta nu, en jacka till behöver jag mamma för jag vet ju att du redan köpt en skinnjacka till mig men denna pälsjackan hade slått fullpott i min jack samling , puss!

Insperation ; Where Did U Get That.källa

Varför jag är bättre än - KISSIE.


- Jag är en ärlig person tro mig Kissie, du är inte ärlig genom att jämt vara ärlig. Jag är ärlig - på ett snällt sätt.
- Jag använder inte 4 gram smink varje dag.
- Gör inte om mina bilder till pinnsmala ben,armar etc etc jag är nöjd med den jag är.
- Jag provicerar inte för att få läsare.
- Jag är stolt för den jag är , behöver inte ljuga varannan mening för att skapa en riktigt dålig image.
- Jag lever det perfekta livet , det gör inte du.
- Du ljuger om att du dricker chai varje dag , guess what ? Jag skulle kunna dricka chailatte varje dag plus massor av mat plus chips utan att ett dugg bli tjock.
- Jag lever inte i en bubbla, jag inser att man inte har någon framtid om man beteer sig som henne.
- Jag är inte elak mot personer som i fråga inte gjort mig något.

Och jag ber till gud att jag aldrig blir som dig vad som än händer.
För jag orkar inte se små tjejer ta efter en sådan som du så tjejer se hit för här har ni en förebild.


Bye.


Mat.Jag och pappa gjorde mat förut. Blev otroligt jäklans gott , kebab,pomfrite och massa sallad.
Jag lever för mat men Kissie & Dessie jag blir inte tjock för det nanananna.  Kollar just nu på dom när dom
intervjuvades Aschberg. Jag förstår inte dem som har Kissie som förebild hon är otroligt patetisk och hon som ser ner på så många människor borde ta sig en stor titt i spegeln för hon är så långt ifrån perfekt man kan komma.

Devil.

halloween devil

På fredag vankas det Halloween ft B-party och jag skall köra det klassiska djävuls utklädnaden med två av mina andra vänner.
Denna outfiten hade jag tänkt mig , fast i min egna tappning då av kläder. Blir nog perfekt.

:OMamma glöm det jag sa , TÄNKER INTE TA VACCINET .
Vill inte gå baklänges för det hade gjort mitt liv mer komplicerat.

toalett.

Jag sitter här ensam i vårt hus, skit rädd. Inlåst i mitt rum i väntat på att någon ska komma hem , jag hör ljud och skit . Jag har suttit här ett tag och nu känner jag att jag måste kissa och då börjar jag tänka på vafan låste jag mig inte in på toaletten för ? Mycket bättre , kolla här;

- Om man är törstig , finns det vatten?
- Om man behöver gå på toa, finns det toalett?
- Om man börjar super svettas, finns det dusch?
- Om man har laptop , kan man ta med den ?

I mitt rum suger det kan verken duscha,gå på toa eller dricka vatten .

Så ett tips till alla er rädda själar där ute lås in er på toan.

ultimate feeling

Tre små pics från helgen.
I fredag åkte jag till Tuska med några kompisar kom hem vid 11 på lördagen efter snabb shopping i borås.
I lördags satt jag bara hemma och kollade även på Män som hatar kvinnor, lite efter men den var super bra.
Och i går kom mina tjejer till mig och vi åt mat som ni redan sätt kort på och kollade på film. Älskar er.

<3


En bild på mig och min underbara vän Lisa.

Skulle på möte tidigt i Borås idag så fick bli en tidig dag idag , mötet gick bra.
Sedan åkte vi och lunchade med pappa. Åt en underbart god lasange , super god.
Blev dock ingen chailatte som jag längtat så efter men får bli imorgon.
Blir även att äta ute nu ikväll med , latmaskar är vi. Sedan skall jag hem till Emma och bara umgås.
Jag längtar så till helgen då jag skall få träffa efterlängtade vänner .


i feel in love with the seaside.


Något som ofta sitter på mina handleder är nitar. Har alltid älskat nitar och skulle inte säga nej till
att köpa fler det nya tillskottet är i från Lindex.

middag
alone.

Jag är ensam nu , jag står helt ensam nu.
Helt ensam utan någon. Det kommer ta lång tid att bygga upp
förtroende för någon igen, ännu längre tid att älska någon och visa min kärlek för någon.
Du stampar på mitt hjärta och allt som har med mig att göra , jag orkar inte.
Jag är stark därför klarar jag detta , du är svag som blundar för dina problem inte jag.

forever goodbye.

Mina sista ord till dig är ; Du har förstört detta nu .Förevigt.

Detta är fan sista gången du sårar mig , vill aldrig mer .
Mina tårar blir från en till hundratusen. Jag ville inte detta.
Du gjorde så jag gav mig in på detta igen och nu gör du såhär igen.
Detta är fan sista gången du sätter dig på mig , förevigt.
Jag tänker aldrig mer igen , ALDRIG.
Vill inte höra ditt namn igen , aldrig.
Du är falsk av oss , du är den som är svag.
Du sårar mig , du är den enda som fått mig såhär sårda.
Du säger att du hatar att såra folk. Det är din favorit syssla med mig.
Och du ?  Jag minns inte längre våra bra tider , jag kommer förevigt ha ett minne av dig som ett svin.
Ett svin som alla fan har vanat mig för igen .
TACK .


Linn.

Jag pratade med mamma för några dagar sedan om min blogg och jag har kommit fram till att jag inte är
speciellt personlig . Jag har så mycket jag skulle kunna skriva här men jag har inte lust till det . En del kan jag berätta.

Jag växte upp en liten del av min barndom i Göteborg , backa. Men när jag var fyra-fem flyttade vi till
Bollebygd där jag fortfarande bor. Som barn var jag en väldigt blyg och smal tjej , en som nästan aldrig sa
imot eller gjorde speicellt mycket. Men det förendrades jag började sluta ta skit och fasten jag tar åt mig skulle jag aldrig ta skit jag skulle aldrig vara den som sitter tyst längre , aldrig. Dit vill jag inte igen för jag kommer ihåg
hur många tårar som föll på nätterna. Jag kommer ihåg att jag mådde ganska dåligt i skolan men inget mer med det. Tvåtusensex träffade jag en kille som heter Torjbörn och det blev min första stora kärlek , vi varade i ett och ett halvt år. Våran kärlek och relation var helt magisk finns nog inte många som får uppleva det.
Jag gjorde slut hastigt och gjorde mitt största misstag.  Innan så var jag aldrig någon som drack eller var ute och festade men det började nu , jag söp mig under bordet väligt ofta. Umgicks med folk jag inte borde och så hände en sak i mitt liv som jag aldrig kommer släppa.
Jag hamnade i en hemsk depression som jag inte själv märkte först förens folk började säga det till mig , jag orkade nästan inget . Det var en jobbig period i mitt liv som jag nästan glömt av nu , lärare och allt sånt var inblandat och jag slutade skolan i nian. Gick några enstaka gånger men hade äntligen fått en underbar person att prata med som var min psykolog men som jag inte kunde ha kvar länge tyvärr , blev skickad från den ena till den andra i ett år ungefär. Utan att gå in för personligt så blev det massa trubbel förra sommaren - men jag löste dom.
Jag träffade mitt x under förra sommaren , han fick mig dels upp på benen igen.
Jag började må mycket bättre tack vare han och tack vare mina nya vänner som jag älskar mer än allt annat.
Jag fick verkligen fart på livet och började umgås med mycket nytt folk och älskade det.
Sedan kom det igen - depressionen igen. Jag började prata med en tjej på BUP som jag tillslut inte klarade av att vara med för inget gick frammåt kändes som om vi satt i samma hål och bara grävde ner oss mer och mer men så kom samtalet som fick mig att stanna upp igen ännu en gång . Jag fick diagnosen Posttraumatiskt Stressyndrom PTSD . Det satte sista biten i puzzlet i mitt liv , äntligen. Jag var självklart inte glad över att fått diagnosen men det förklarade så mycket saker. Och allt jag behöver nu är att berabeta det och hoppas på att må bättre. Och tro mig det gör jag , jag mår otroligt mycket bättre än förut.
Jag är en sådan som älskar mina vänner. Jag älskar att umgås med dom. Jag har världens bästa kompisar , man kan inte få bättre. Och detta som skulle bli personligt blev mest bara dåliga saker om mig. Men jag är en glad och posetiv person , folk som inte känner mig gillar gärna att ha förutfattade meningar om mig har jag märkt .
Men får alltid kommentaren efteråt ; du är inte alls den jag trodde du var .
Jag är också ganska bra på att döma folk fast blivit mycket bättre på sånt.
Mitt motto är ; Lev livet , du har bara ett.
Och det går ju ut på massor av saker och det försöker jag göra , göra det bästa av allt . Det blir vad man gör det till.
Folk som känt mig förr vet inte alls vem jag är , dom känner inte mig längre.
För jag är inget som jag var innan , jag är som en helt ny person.TA INGEN SKIT .
over and out.

.Men största sannorlikheten hade det nog sett ut såhär idag om jag valt att gå ut.
Men jag vill inte , jag vill inte dricka alkohol.
Jag är trött på hur det förändrar folk och att se folk som inte kan hantera det.
Jag skall inte spela duktigt , för det är jag inte!
Men jag känner att jag nog borde mogna till med mitt drickande.
På filmen är jag faktiskt helt nykter så tro inget annat. Man kan ha kul utan att dricka.
Och just nu börjar jag känna att jag bara umgås med folk på det sättet - genom alkohol och fester.
Så ska det inte vara , VISA FÖRÄNDRINGAR NU.
Aja inga mer klagomål tänkte mer på att jag skulle lägga upp en video här på bloggen
för den är så videolös . Videobloggar inte heller , än . Men kanske om en snar framtid . Vad tycker ni  ?

.

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut
 

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl Om du ser mig i ögonen så säger dom att vi kan bara vara dom vi är så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl Här är din drottning utan krona Likgiltig och trött En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött Och när jag ser mig över axeln på åren som bara gick Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick Och vad säger man till nån som vill börja om igen Då det redan är försent, då man redan är på väg Jag tvår mina händer i kärlekens namn Du kan vinna allt, du förlorar ibland Men vägen som vi färdas på, den leder, den leder ingenstans Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl Om du ser mig i ögonen ( SE MIG I ÖGONEN ) För vi kan bara vara dom vi är så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl ( Känner mig alltför väl Se mig i ögonen ) För vi kan bara vara de vi är så ge mig inga själ, för vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl

Say goodbye.Sista och första gången jag säger hejdå.
Svider i mig, men det är så det får bli.
Jag klarar det inte. Jag är ledsen.
Trodde vi var två om det , men tydligen inte.

Fotorush tiktok


fotorush , blir tydligen solning efter skolan . Härligt.

Morning Morning.

Varit uppe i någon timma, känns skönt.
Ätit en härlig frukost och fixat mig i en härlig takt. Nu blir det bara skola i några timmar sedan hem och stress städa till högmusik och även fixa mig till ikväll , skall nämligen ha förfest här hemma.
Härlig musik och världens bästa vänner , kan det bli bättre ?  Nej jag tror inte det !
Saknar dom som in i hel*ete , var ungefär en vecka sådär jag träffade dom.
Blir nog en massa kort ikväll också som jag publicerar imon.

Bjuder på härligaste låten just nu .

 


grönt.

Måste verkligen byta livsstil nu orkar faktiskt hålla på så som jag gör .
Det kan inte vara speciellt nyttigt att äta chips och sånt som jag gör så nu sitter jag med
en skål med ett grönt äpple och vindruvor till kvälls mat , inget smör på mackan som jag annars skulle haft, ingen macka och ingen ost . Blir skit bra detta , och så som jag hållt i gång träningen denna veckan måste jag hålla i gång förevigt. Älskar min kropp slimmad så det ska den bli .

Puss på er.

tack.


  Lyrics » P »

Promoe (feat. Timbuktu) Lyrics

 »

Ge Oss Sverige Tillbaka Lyrics

 | Ge Oss Sverige Tillbaka video | Promoe (feat. Timbuktu) Songs

Promoe:
Jag fick ett brev ifrån SD, bara härom dagen
Jag öppna och läste - icke!
För jag såg att de var suckers, bara från omslaget
så ni kan sluta att skicka,
Eran hatkampanj, eran reklamkampanj
vi vet redan att de leder till gaskammarn.

Och vi skulle ge er Sverige tillbaka (VA?)
'vi vill skicka folket tillbaka' (VA?)
Så jävla ologiskt och ogenomtänkt
Som om ni hade patent på vad som kallas svenskt
Svenskhet förändras ständigt och jämt
Och har gjort så, enda sen den dagen Sverige fick en
gräns.

Ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån
Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började
hata
Vi tar Sverige tillbaka, vi valurnan och ute på gatan!

Timbuktu:
Rassar och Nassar precis vid gränsen
Som Kjaersgaard, Jimmie Åkesson och Siv Jenssen
Visst är det hemskt, men samtidigt härligt
att ni tycker mångfalden är så förfärligt
så besvärligt, Sverige i många färger
Blundar hellre än att se er om i världen

Men dölj era budskap väl, era kräk
Beyond logotypen ni är vad ni är.
Och det värsta som kan hända är väl det som redan
händer
Att massa nya svenskar härstammar från andra länder

Men all denna rädslan, okunskapen
Det är ett trubbigt vapen, för vad finns kvar sen?
Sverigedemokraten är skev i basen
Claimar rätt till Sverige, och vill ha tillbaks den.
Vad blir kvar i ditt fosterland utan invandrare
Det är som ett fartyg utan ett ankare.

Vem städar dina golv? Vem ska göra din kebab?
Vem ska göra mål i VM? Vem ska köra ambulans?
Vem ska vidga dina vyer? Vem ska lära dina barn?
Vem ska föra Sverige framåt när du bara vill tillbax?

ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån
Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började
hata
Vi tar Sverige tillbaka, vid valurnan och ute på gatan

Promoe:
Jag vill inte ha era traditioner, jag vill inte ha eran
`trygghet´
Jag vill inte ha eran definition av det ni kallar
svenskhet x2

Ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån
Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började
hata
Vi tar Sverige tillbaka, vid valurnan och ute på gatan

Timbuktu:
Ge det tillbaks....
Jag fick ett brev ifrån SD, bara härom dagen
Jag öppna och läste - icke!
För jag såg att de var suckers, bara från omslaget
så ni kan sluta att skicka,
Eran hatkampanj, eran reklamkampanj
vi vet redan att de leder till gaskammarn.

Och vi skulle ge er Sverige tillbaka (VA?)
'vi vill skicka folket tillbaka' (VA?)
Så jävla ologiskt och ogenomtänkt
Som om ni hade patent på vad som kallas svenskt
Svenskhet förändras ständigt och jämt
Och har gjort så, enda sen den dagen Sverige fick en
gräns.

Ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån
Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började
hata
Vi tar Sverige tillbaka, vi valurnan och ute på gatan!

Timbuktu:
Rassar och Nassar precis vid gränsen
Som Kjaersgaard, Jimmie Åkesson och Siv Jenssen
Visst är det hemskt, men samtidigt härligt
att ni tycker mångfalden är så förfärligt
så besvärligt, Sverige i många färger
Blundar hellre än att se er om i världen

Men dölj era budskap väl, era kräk
Beyond logotypen ni är vad ni är.
Och det värsta som kan hända är väl det som redan
händer
Att massa nya svenskar härstammar från andra länder

Men all denna rädslan, okunskapen
Det är ett trubbigt vapen, för vad finns kvar sen?
Sverigedemokraten är skev i basen
Claimar rätt till Sverige, och vill ha tillbaks den.
Vad blir kvar i ditt fosterland utan invandrare
Det är som ett fartyg utan ett ankare.

Vem städar dina golv? Vem ska göra din kebab?
Vem ska göra mål i VM? Vem ska köra ambulans?
Vem ska vidga dina vyer? Vem ska lära dina barn?
Vem ska föra Sverige framåt när du bara vill tillbax?

ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån
Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började
hata
Vi tar Sverige tillbaka, vid valurnan och ute på gatan

Promoe:
Jag vill inte ha era traditioner, jag vill inte ha eran
`trygghet´
Jag vill inte ha eran definition av det ni kallar
svenskhet x2

Ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån
Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började
hata
Vi tar Sverige tillbaka, vid valurnan och ute på gatan

Timbuktu:
Ge det tillbaks....

fejk är det nya äkta.Super snygg FEJK päls jacka från asos , skulle passa mig perfekt till helgens äventyr.

fan .Saknar dig som in i helvete Hennie .

baby we can.

Detta är så otroligt typiskt mig , Linn Helene Lindhjem.
Jag vaknar och tar upp mobilen och till min stora förvåning ser jag att klockan är ett!!
Jag skulle till skolan idag men hade tydligen fixat så jag var sjukanmäld?  Haha ett under.
Men jag hade ont i magen , skall förövrigt på laktostest nästa vecka . Hade inte sovit något under natten nästan.
Men så denna dagen har beståt av att klaga,fixat musik,kollat på tv,städat otroligt mycket rensat lådor och lagt i viktiga saker i flyttlådor och sedan nu för någon timma sedan var jag uppe och solade. Blir solning två ggr i veckan nu tills min födelsedag , man vill ju inte vara blek right ?

Nu skall jag klaga lite till på dom där nere sedan fortsätta städa.  Puss på er.


back to the 08's .

Linn.

Nu ska jag berätta en sak om mig själv , vet inte om det är normalt men ja .
Jag brukar oftast när jag är ensam sitta och prata med mig själv och ibland även låssas att jag är en annan
person, en person som inte finns. Och nu det sista har jag kollat på norska tv pogram och då brukar jag gå runt och snacka norka för mig själv så igår satt jag och pratade norska medans jag spelade tillslut övergick det till att jag tänkte och snackade norsk hela tiden. Det var skit jobbigt och tillslut fick jag tänka på varenda ord som skulle ut att det skulle vara på svenska för annars säger alltid min bror något ord om det.
Han sa en sak, linn prata svenska vi bor i sverige.  
Är det inte ens sådan sak som brukar vara med på filmer när föräldrarna snackar ett annat språk med sina barn ?
Haha knasigt , nu skall jag sova .

<3
Mina vänner har gjort mycket för mig idag för att få mig glad , är så grymt tacksam för det era underbaringar.

hair.
Något jag måste inhandla snarast till mitt hår är Björn Axén Serum & Saltvatten spray.
Måste börja vårda mitt hår mer och mitt serum som jag har nu i från Materix och det är faktiskt väldigt bra.
Sedan använder jag även Scandinavia Formulas värmeskydds spray.  Tips från mig !


.

Vågtång OBH Nordica 5838
Igår köpte jag den efterlängtade vågtången från OBH nordica .
Så nöjd som man kan bli verkligen , super bra är den.
Var lite dyrare än den jag tänkte beställa men det gjorde inget.
Så i helgen går jag imot alla och sticker ut med lockligt hår.

shopping.

Kom hem med.
3 par byxor
2 koftor
1 tröja
1 skinnjacka
1 bälte
1 väska
1 plånbok
 och massa annat smått och gott.

Till anonym.

Jag skulle gärna först vilja be dig om att inte vara anonym för det är fegt . Du har såpass stora åsikter att du säkerligen kan stå för vem du är . Bara riktigt fegt av dig , du är på en tioårings nivå.
Sedan så vem har sagt att fejkpäls håller i ett år ?  Fejkpäls håller mycket längre, ta reda på fakta.
Har faktiskt inte tid med dig nu men ikväll eller i mon blir det ett större inlägg om nollan.

Päls!

Nu kommer min åsikt och det hoppas jag att ni kan respektera.

Jag läser otroligt nog Dessies och Paows blogg och som ni andra som läser den har läst vad dom skriver om päls.

Dom kommer inte alls alltid sälja päls för om både du & jag slutar köpa deras pälsar så tjänar dom ingenting ? Okej. Och man jobbar inte med någonting man inte tjänar på . Och nej det kanske inte hjälper att protestera men MOTSÅ kan man göra. Du behöver inte köpa den där jackan bara för att den är så fin för det finns precis likadan fast utan djur som plågats bakom. Det finns i dagens läge så bra "fejk" pälsar att man inte längre behöver päls som man gjorde förr i tiden.
Jag är så trött på folk som bara tänker på sig själv och inte djuren.
Djuren har också känslor, djuren har också familj , djuren har lika mycket rätt som för oss att leva .
Vi människor är den fegast och mest äckligaste typen av alla djur som finns.
Ett djur kan inte försvara sig, hade du som människa gått på och slått sönder en annan människa som inte kunde försvara sig ? Hade du det ? 
Bara för att du kände en dag för att ha en extra arm går du då och hugger av någon annans arm ?

Jag är riktigt trött på att alla är så lata med detta , för så många vet att det är fel.
Så många lever även i dubbelmoral säger att det är fel fasten som har en päls.


Päls är mord.

Just nu !

Just nu befinner jag mig på hemlig ort , fast skall tråkigt nog hem snart.
När jag kommer hem blir det plugg plugg plugg skall även baka cupcakes och blogga lite. ♥


yeh

 

music makes you happy.


.


Livet är väldigt bra just nu . Ni får höra av mig om ett litet tag. Lovar att fota mycket idag.

fasiken.

Blir jeans hela helgen , ingen vill nog se mina ben just nu.

topshop.
topshop.vill ha begär.

Oh black.

Gick upp tidigt för det vankades tydligen skola , gick till 20 över 11 .
Tog en härlig höst promenad hem,somnade på soffan vaknade av pastasallad .
Ätit pastasallad 3 ggr på 4 dagar . Jaja det är bara bra för magen.
Nu skall jag ta mitt pick och pack och dra mig mot Borås , snarare Sandhult.


VINNAREN.Nu är det bara för vinnaren att skicka iväg ett mejl till mig så snabbt du kan.
linn.lindhjem@gmail.com

Alingsås.

Jag drar vinnaren när jag kommit hem från Alingås.
Och ha gärna respekt med vart ni kommenterar.

1066Perfekt låt när man ligger här ensam och väntar på ett besked som bara kanske kommer.
Det är förövrigt Jonathan och Jakob som sjunger .

Saknar dig Jakob.

hörde hur dem sjunger.

Mat.Efterrätt.Ljus. Ganska underbar fredag nu väntar godis och film.
Puss så länge.

Stochan.
Något som ligger brevid mig just nu.
Hundvakt tills måndag , skönt med hund i huset just nu .

Tacos.

Suttit vid datorn sedan tre idag så nu är det dags för en paus , det luktar mat här så det är dags för första mål tiden idag antar att det även är sista.  Jag är sjuk och har så otroligt ont i bihålorna att jag nästan gråter , haha.
Så ikväll blir det bara att titta på tv:n kanske även fota lite saker här.
Om jag säger såhär utan att ni tar det fel så brukar jag vara ute varje helg , idag är inte en sådan dag inte imorgon heller jag skall hålla mig inne och kurera mig för det behöver jag . Även sova ut efter alla helger jag haft , vila levern lite.  Men det märks att jag är ute för ofta för på bara några timmar har jag fått tjugotre sms där dom undrar vart festen är , om jag skall ut, om jag är taggad eller om jag vill komma på fest .
Men nej står jag fortfarande fast vid , ingen utgång idag !

Så jävla trött på att vara fast.
För det är jag igen.


har hårddisken i nu , finns massor av bilder jag ska ladda upp.
Bilden togs precis innan alla kom på min födelsedag förra året.


haha!

Haha det är något sjukt med mig , varför får jag äcklig huvudvärk när jag tänker på pannkakor?
Mår illa och känner att mitt huvud ska sprängas men jag vet att jag lätt skulle kunna äta pannkakor nu ändå.
Strange pepole.

TÄVLING!

Klicka f�r att st�nga bilden

Ni har väl inte glömt av att jag är ägare i ett företag som heter "Cali Smyckedesign"
så nu tänkte jag skämma bort er läsare med ett armband från våran kollektion "Multi Singular" .

Det ni behöver göra för att vara med och tävla är bara att skriva några ord om tävlingen på din blogg ,
sedan länka hit. Kommentera länken till ditt inlägg så det blir lättre för mig och se om ni är med och tävlar .


Lycka till .

Tävlingen avslutas på Söndag kväll - Måndag morgon.

.• Jag har väldigt svårt att förlåta personer. Fasten folk tror att jag gjort det sitter det alltid kvar en liten bit av det personen gjort i min hjärna.

•Jag kan ha väldigt kort minne. Beror faktiskt helt på vad saken gäller men det händer att jag glömmer av saker bara 5 min efter saker hänt.

•Jag föddes fredag den 13:de. Upp och ner , mamma fick göra kejsarsnitt.

•Jag kan bli riktigt arg. Inte lite heller , men detta händer inte ofta som tur var . Värsta jag vet är när folk är på mina vänner det är den mest känsliga punkten jag har. Så om ni skall skada mig är det inte mig ni ska ge er på .

•Jag har väldigt mycket kärlek att ge men håller det oftast inom mig. Kan gå flera dagar utan att jag sagt att jag älskar folk fasten jag vill så gärna. Jag har även ibland svårt för att krama människor, fast jag älskar kramar tro mig . Man märker när jag inte vill ha kramar.

• Jag har hållt på med magi i många år, lagt sånt åt sidan nu .

• Jag blir nästan aldrig bra på kort. Det händer väldigt sällan tycker jag själv iallafall.

Så nu vet ni lite mer om mig.
Funderar på att köra igång en tävling , ni vill väl ha tävlingar ?


.


En gammal bild.

Bakade mina efterlängtade muffins igår , blåbärs muffins.
Blir nog lite foton på det ikväll är ju sjuk så finns inte mycket att göra.
Ikväll byter jag ut drinkar mot godis och partykläder mot myskläder.
Måste köpa nya cigg också , livet är svårt.

Skulle till Johanna idag igentligen och äta mat,mysa och kolla på film men får bli en
annan dag. Kanske även får natt besök av en hemlig person och just det åkt fast igen .
Ni som känner mig vet att jag slutat dricka pepsi , men börjat igen tyvärr .
Mina tänder kommer inte må bra längre så tandblekning tack ?


im still.


från maskeraden för någon månad sedan.

Jag vaknade nyss , drömt massa konstigt och även fått 3490389 samtal från olika personer.
Har fixat mig en snabbis och nu kommer snart en person hit och vi skall äta mat och mysa framför tv:n.
Allting är som vanligt men inget är som förr.

Börjar även bli sjuk. Otroligt ont i halsen men denna helgen blir nog ingen utgång för mig , vi får se.
Imorgon är det fredag , första och sista dagen i skolan denna veckan är nämligen ledig idag.
Funderar på att baka cupcakes senare , men får bli om mr orkar kolla på.
För inga killar rör min bakning !Måste rusa och klä på mig innan allt blir kaos.


wish. part 1

Fyller år om lite mer än en månad så kanske dags att fixa ett litet inlägg om vad just jag önskar mig .


Pumps från H&M .

Din sko.
Wacom Bamboo
Bamboo Ritbräda.
http://alatest.se/produkttester/pekdon/wacom-bamboo/po3-45923588,63/#

Canon Ixus 12.1 Megapixels .

Sommaren tvåtusennio.

Ibland blir det fler än en gång i veckan jag tänker på sommaren som varit .
Allting var så fruktansvärt bra , även innan mitt break up och efter.
Jag levde livet fullt ut. Försökte gjorde jag iallafall.

Jag kommer ihåg när jag bara fick ett ryck och drog ner till varberg med lisa,
eller när Hennie och Emma var med mig i varberg. När vi bara satt vid min stuga och rökte,
snackade skit och hade så trevligt bara vi kan ha . Eller när jag och Hennie sprang upp och ner vid
min stuga för att hon glömde saker hela tiden , klockan var 4 eller något och hon skulle möta en person.
När vi satt på stranden där vi tre och hade mysigt och bara kom fram till att vi skulle in till kungsmässan.
Vi shoppade och åt , även med min mamma som var en stor bild i denna sommaren. Utan henne hade jag inte
klarat av mycket , inte heller min pappa.


Dagen efter vi varit i min stuga packade vi våra saker och åkte till centrala varberg, mötte upp Cassie och gick
runt i stan fikade och sånt . Sedan hem till Cassie igen fixade oss och drog ut igen. Kommer aldrig glömma den kvällen. Vi förfestade på klipporna, jag kommer ihåg en speciell stund den kvällen. Jag satt och kollade ut mot havet och bara tänkte på det som hade hänt helt plötsligt kommer en röst upp i mitt huvud som säger forget it , get over it kom igen nu detta händer en gång om året se nu till att ha roligt . Och just det fick mig till att släppa loss. Hela sommaren var underbar.

Sommaren fick mig att inse vilka mina vänner var så mycket mer värda än det jag gett dom innan.
Sommaren fick mig att inse vilket svin vissa är. Jag fick leva singellivet på normalt sett.
Jag fick vara en lipsill ett tag men det gjorde även mig stark och till en helt annan person.

Jag kan inte säga att jag levde livet fullt för det gjorde jag inte , men nästa sommar skall jag visa att även
jag kan leva livet till fullo. Inte en enda depp dag skall jag ha..

Finns nog ingen som någonsin kommer förstå sig på mig.
Finns nog ingen som kommer förstå vilken smärta jag igentligen bärt.
Jag var berädd att ge dig allt en människa kan ge, det vill jag fortfarande.
Jag vill alltid ligga i dina armar och säga hur mycket jag älskar dig.
För det var fint , fint som alla andra sa.
Vi hade våra skavanker , men det har alla.
Vi skulle klara av att lösa problem, för det vet jag.
Vi skulle älska varann lika mycket igen, för det vet jag.
Men du har ju blivit en ny människa , en människa jag också skulle vilja bli.
En sådan som inte bryr sig. Innerst inne bryr du nog dig.
Jag tänker på dig varje natt , varje natt.
Jag tänker på oss hela tiden.
Jag tänker på dig , var du är , vad du gör och hur du känner.
Jag är på platser där vi en gång besökte, lyckliga och kära.
Jag tänker på allt vi gått igenom , så mycket vi klarat av.
Du kommer alltid vara nummer ett .
Du kommer alltid ha en stor stor plats i mitt hjärta.
Du är så skär och öm inombords och det är inte många som visar det .
Men för mig visade du att du inte bara var den killen som vissa bara tror du är.
För du är den enda som fått mig känna såhär.
Jag öppnade mig för dig , lika så du. Du öppnade dig för mig med.
Vi kunde lösa problem, för vi hade många.
Vi älskade varann för mycket .
Därför får det inte vara slut såhär.
Ingen kommer någonsin få upp mig på den nivån igen som du fick mig.
För du var personen man kunde ligga och hålla om i timmar utan att tröttna, du var personen man kunde kolla i ögonen i hur många timmar som hellst utan att säga ett ända ord. Du var den finaste på hela jorden.
Jag var så stolt över dig, till och med kvällen då jag avskydde dig mest så var jag stolt.
Då du tillochmed utsatte mig för fara vilket du aldrig gjort innan, men du gillade inte det och visade det efter.
Alla gånger jag sagt att jag hatar dig har jag ljugit. För jag älskade dig så otroligt mycket.
Du förstog nog inte hur mycket ibland. Jag var så över beskyddande och ville bara ditt bästa och det tyckte jag var när du var med mig för då var du säker hos mig. Men jag gjorde så att jag förlorade dig pågrund av det och det skyller jag jämt mig själv på . Så fruktansvärt fel, för jag ville ju bara väl.
Jag kan ligga timmar,nätter tillochmed dygn och undra vart tiden tog vägen?
Vi fick bara nio månader, nio små ynka pytte månader.

Ville bara säga att jag saknar dig.

kallt.

Tjena  tjena bloggen , just nu sitter jag med färg i mitt hår och resultatet får ni se senare när jag har tid vilket nog blir i morgon eftermiddag. Skall in till stan om sådär fyra timmar och träffa en person som sedan skall med mig hem. Hoppas ni haft en trevlig dag och fortsätt med det för det är ni alla värda .

Puss och Kram Linn.


.


Kom hem och vart lite rikare på koftor. 80 ynka kronor var och hösten är räddad.
Fick även mitt h&m paket idag med , äntligen.

-.lBlev bara en snabbis på sjukhuset fick en ny tid.
Sedan åt vi lunch dock tog jag bara några bitar av salladen för jag har absolut ingen matlust idag .
Vi åkte även till Emmaus i borås och dit tipsar jag verkligen er fashion typer att åka . Underbar affär.
Kom hem med lite nytt och nu är det dags för en film sedan fixa lite i rummet och planera för helgen.


-.
Köpte ju en grå stor kofta för ett tag sedan. Har inte använt den förens nu vet inte riktigt om jag skall
ha den med ett bälte i midjan eller köra med bandet man fick till , men idag fick det bli bälte.
Skall till doktorn nu kl 1 så måste skynda , efter doktorn blir det även lite shopping.
Igår var jag i alingås och ni skall få se massor av kort från ljusinstallationen ikväll.

.
En bild från några helger sedan måste bara säga att jag lever så ni inte tror något annat är bara väldigt sliten
efter en rolig helg . Återkommer.


2-

Cassandra: Vet du att man kan få klamydia i ögat ?
Jag : vaaa , nää kan man inte alls !
Cassandra: Jooo, vet du hur jag fick reda på det ?
Jag: Nää ?
Cassandra: Kollade  Alexander i ögonen.Hahaha , det VAR kul .

El BuenoSuper snygg bild . sure.
Men nu taggar vi med låtar till imon, eller idag kanske man ska säga.Dom två sista är till anna (;

food.
Super god mat .
Min matlust är nere på noll igen förstår inte vad min kropp håller på med.

Förlåt älskade.

Förlåt mina älskade läsare men dagen har varit i fullt ös.
Har varit en sväng i borås med en tjejkompis sedan även en sväng ut på krogen med
min familj och ätit gott . Sedan kom några kompisar hem till mig och vi satt ute och pratade ett tag.
Men nu sitter jag här igen och skall snart sova för imorgon bär det av till borås för att köpa lite nya kläder
med Anna .  Men blir en snabbis för jag måste hem och städa,fixa mig och sånt.
Imorgon är det ju 18års fest och det ser jag mycket framimot . Massor av folk man inte träffat på länge
som skall dit .


Dagen outfit  :
Linne: H&M
Kjol: Haha vet faktiskt inte.
Tröja: Ginatricot

Tråkig stil har jag nu förtiden måste få mer insperation och lovar att bli bättre på att
ha dagens outfit och lite roligare bilder. Ser ut som en gravid höna på första bilden , sånt som händer.

.

Por favor, vamos, que no necesitamos más mierda ahora.
¿Necesita usted, usted puede conseguir ahora.
Por favor, no pasar por esto otra vez.

<3

Skolan nu , dagens outfit sedan när jag kommer hem.
Blir bara två timmars hemkunskap sedan hem . Härlig dag.

forever


Ginatricot.


Något att spana in på Ginatricot imon .

MonkiBara lite av det som jag vill ha av monkis nya kollektion.


Hiss på monki !

Vågtång OBH Nordica

Vågtång OBH Nordica 5838
Professionell vågtång som ger blankt, vågigt hår snabbt. 5 värmelägen. Signallampor som indikerar vald temperatur. Snabb uppvärmning. keramisk beläggning. Extra lång sladd på 2,8 m.


Något som måste köpas eller önskas i present.

21:26Åt en jätte god sallad idag, varit sugen på sallad aldelles för länge nu och jag skall köra med en
sallads diet snart min mage börjar växa igen .
Träna träna träna.
Imorgon skall jag åka in till stan och möta upp två vänner i stan , kolla lite affärer och prata ut om allt.

Bye.

.Ganska lätt outfit idag men hade skinnjacka , skinnboots och storhalsduk. Skulle varit snyggt med röda convers men det var så kallt i morses så kände inte riktigt för det.
• Linne - Zara
• Jeans - Cubus
• Cardigan - ?
• Smycken - ?

Skola.

Måste rusa till skolan nu .... När jag kommer hem kommer jag garanterat uppdatera och visa min outift.

RSS 2.0