just keep me here.

Party remix ONLY !Ni får stå ut med att min blogg är tråkig just nu, kommer börja uppdatera som vanligt när lovet är slut.
Idag skall jag ut och träffa gamla vänner, skall bli jätte kul. Kommer nog förmodligen massor av kort.

the time .

Har inte tid med datorn just nu, är ute från sena nätter till tidiga mornar. Jag lever livet just nu, utan massa onödigt. Varberg var underbart, träffade underbara människor. Fast en uppsvullen tunga och blödningar ur örat, så har det ändå varit världens bästa helg än så länge.

getting there

 

Jag längtar så mycket ner hit nu, jag vill inte vara hemma här längre.
Jag vill ner och bränna mig på axlarna, gå rundan, bada i havet och umgås med familjen.
För att stå ut sista dagen här hemma åker jag in till Borås och fikar med mina vänner.
Varberg från Torsdag till vet inte när, så ni behöver inte tro att jag gått och dött eller något.

PEACE.


Shedy feel me now.

 

Riktigt sleten facelook men.
Detta hade jag på mig hela dagen igår, det var så skönt att jag inte ens frös när jag åkte hem klockan 3 på natten.Jag älskar sommaren.


flower party

 

Världens godaste doft till sommaren, min är snart slut så får bli en ny beställning.

Här hittar ni den.


three little birds .

Jag har faktiskt förståt att du förändrats och blivit en annan person, men det svider så mycket att se dig vara en sån person som sårar andra. Jag är inte ledsen för att det inte funkade längre, jag är inte ledsen för oss utan för dig.
Känslan jag har i mig just nu är äcklig. Mår dåligt över alla falska stunder. Skall inte lägga ner mer tid på något som inte lönar sig mer, för jag har ju så mycket andra underbara personer i mitt liv som gör allt för att få en att må bra.

.

 

Det svider att veta sanningen, det gör faktiskt det .

boring.

Jag tycker min blogg ger så mycket just nu, det kommer bli bättre men jag sysslar med för mycket saker nu såhär på sommaren. Har kollat igenom min blogg och ser att jag inte alls publicerar mycket foton, speciellt inte på mig själv. Kanske inte så kul för er läsare att läsa en blogg, och inte veta hur personen ser ut. Så nu kommer det en liten egoboost.


När jag kollat igenom dator på mig själv så ser jag att jag nästan aldrig ser glad ut, utan nästan alltid galna miner eller sura miner. Får sluta upp med det och börja le . Utan smink som på bild 3 tycker jag att jag genast ser ut som 4 år yngre.TIPS!

 

Finns nu på rean på din sko, 299 :-  blir nog ett köp i veckan.


-

Ger styrka till alla er som behöver det, så overkligt. Sörjer med er.

RSS 2.0