22:31

girls

Riktigt sugen på vår och nya kläder nu. Dagarna som jag gått här hemma sjuk gör mig helt galen, är så shopping sugen att jag snart klättrar på väggarna. Men får snart inte plats med mer kläder här hemma så måste sälja ut en rejäl del. Vill förnya och förbättra. Detta är jag saker jag är sugen på att köpa inom en snar framtid.

Sanning #6

- Oftast när jag är sugen på sötsaker på vardagarna brukar jag borsta tänderna så jag inte kan äta massa skit.
För jag avskyr att äta efter jag borstat tänderna, bra tips faktiskt.

SNOW

En ute dag med min kära familj, mysigt dock är jag sjuk. 
Vi grillade korv och lekte med Ejser. Ibland behöver man sånna här fina dagar.  ♥
Har varit hemma hela helgen kände att jag verkligen behövde det.

Några år sedan.


New

Färgade mitt hår i Fredags, först tyckte jag att det blev för mörkt men känner mig mer och mer nöjd med det.
Tyckte det var dags att byta mot det röda och köra mörkt hår igen då jag trivs bäst i det .


Best of the best

Många av mina vänner har frågat mig nu det sista hur jag fått så långt hår så här kommer två små tips.
Jag använder mig av Redkens schampo, kostar lite mer än vanliga schampon men jag rekommenderar det . Mitt hår känns så friskt och härligt efter jag duschat .

Något jag aldrig gör är att föna mitt hår, låter det alltid själv torka eftersom det sliter galet mycket på håret , använder även platttången så lite som möjligt .


.


Run to your mama

Don't know where I shall walk
I follow your steps
But something goes wrong
I need to know
How much
How long
Where do I belong
How much
How long
Don't know where I shall walk
I follow your steps
But something goes wrong
I need to know
How much
How long
Where do I belong
How much
How long.

jjg
Längesedan jag gjorde outfits nu så här får ni en.

00:19

Johanna fyllde tjugo och vi firade det med trerätters och en utgång. En bra kväll som slutade med efterfest på Göta och alla kollade på Mama Mia.

00:08

Två bilder från en mysig förfest vi hade för ett tag sedan. Kvällen slutade med att vi stod och dansade hela kvällen på Edge. Älskar mina fina vänner.
Ignorera min fula min.

Instagram

Några bilder från min instagram @fotonich .

Bara en liten tanke.

Varje år dör miljontals djur för klädindustrin, de plågas till döds och det är värre än vad vi människor kan förstå. Djuren lever trångt, är sjuka, äter på varandra och bara lider. När människan tycker det är dags, så blir djuren flådda levande. Jag tycker inte att dessa grova djurplågerier är acceptabelt! Jag hoppas att människan öppnar ögonen väldigt snart och sätter stopp för detta och med dessa ord här nedanför så hoppas jag att någon får upp ögonen, en själ och vi är på en början till något bättre.
Som ett inledande exempel kan jag börja med att när dessa pälsfarmar ska få tag på prärievargars päls från det vilda, så ställer de ut fällor där djuren fångas i till exempel benet. Smärtan är så hög så att de till och med försöker bita bort sina egna ben för att kunna komma bort från denna fälla, men innan benet är av så slår dessa människor ihjäl prärievargarna och då undrar man varför de inte skjuter djuret istället för att minska smärtan? Det är för att de inte vill ha ett hål i pälsen när dem sedan ska tillverka den. När de jagar prärievargarna på detta sätt så blir även andra djur påverkade, då när de också fastnar, men skillnaden med djuren är att dessa människor inte slår ihjäl dem, utan släpper dem fria med dessa stora skador. Dessa djur dör alltså också genom en plågsam död.
Jag anser att det inte finns någon anledning till att plåga alla dessa djur för att vi som människor ska känna oss vackra. Så utvecklade vi är så finns det syntet pälsar som är lika fina som äkta, skillnader finns det absolut men vad offrar du som individ helst? Att ett djur plågas för din skull? Eller att du kanske får en lite mindre mjukare päls?
I Kina är djurplågeriet som värst, alla djur flås levande, efter att deras skinn är borta så överlever dessa djur ca 5-10 minuter. Kina betalar höga priser på att få sätta till exempel ”Made in Italy” istället för det som är sant: ”Made in China” på deras produkter som sedan säljs vidare till andra länder. Med det kan du bli lurad av vad du köper, hund och katt päls är ofta fel märkta och därför kan du bära en katt som päls istället för en räv som det kanske stod på etiketten. De oäkta Canada goose jackorna är ofta gjort av en schäfers päls och denna hund du bär har blivit flådd. Till exempel katterna som har blivit flådda i Kina kan ha blivit stulna från djurälskande familjer, Peta har varit på päls farmar i Kina och har där sett hur djuren transporteras till de ställena de ska till. 800 stycken djur kan lastas på varje lastbil, burarna dem är instängda i är uppradade på varandra, burarna kastas ner från 10 meters höjd och djurens ben krossas inuti dem.
Jag tycker att alla människor i världen ska bli upplysta över hur pälsindustrin egentligen går till, att det inte är en snabb spruta som djur får och dör smärtfritt utan att de plågas till deras sista andetag. De ska även bli uppmanade om att köpa till exempel syntet päls istället för en riktig. Vad gör jackan, västen, mössan och så vidare snyggare med en riktig päls istället för en syntet, inget, det syns inte en skillnad.
Hur kan du som person känna dig vacker när du bär ett plagg som en gång i tiden kanske var en katt som blev flådd levande och dessutom kanske blev stulen från en kärleksfull familj? Du är lika hemsk som person att bära päls som att skapa den.
En säl föder ett barn per år, sälar skapar en stark relation snabbt med sitt nyfödda barn genom att känna igen varandra med lukt och ljud. Tätt inpå födseln så tar människan ungen ifrån modern och klubbar ihjäl barnet endast för att göra ett pälsplagg utav deras silkeslena vita päls som dem endast behåller i ca två veckor. Är den pälsen du köper fortfarande så fin efter dessa ord?
Jag tycker att världen är så utvecklad så alla levande själar borde behandlas med respekt! Vi människor blir också plågade dagligen, men det är något de flesta arbetar emot. Den största delen av oss människor lägger inte samma energi på alla djur, som då också har känslor som vi. Vad gör djuren för att dem har blivit så obetydliga för oss människor? Som att flå en hund, är inte en hund människans bästa vän?
I bara Sverige så dör 1,5 miljoner minkar per år på grund av pälsindustrin och det är ett slags djur och endast ett land. Tänk hur många djur som då plågas till döds per år när det är djur som bävrar, chinchillor, katter, hundar, rävar, vargar, kaniner, tvättbjörnar, mård hundar, lodjur, sälar, björnar och så vidare som utsätts för dessa djurplågerier och när det finns ca 243 länder till att räkna med. I Sverige har vi mink och-chinchilla farmar, det är förbjudet i Sverige att flå djuren levande. Man får gasa och el stöta djuren till döds, då det också stämplas som djurplågeri, i dessa farmar så är djuren skitiga, sjuka och de lever trångt. Men att Sverige endast har mink och-chinchilla farmar rättfärdigar inte djurplågerierna när vi samtidigt importerar in päls från andra länder där de flår dem levande.

It is not about forcing happiness. It is about not letting sadness win.

Saker som inspirerar, toppen med den fina kragen är från Vila har haft den i mina händer några gånger men har aldrig blivit något köp konstigt nog.

10:27


21:27

Mina nyinköpta babes, från din sko. Kostade faktiskt endast 400 kronor.

Orofludio Oil

Ett stort tips till alla där ute som älskar att ha fint hår.
Denna oljan fick jag när jag fyllde år och den har verkligen gjort underverk.
Jag har läst att man även kan använda den på nagelbanden och i ansiktet.
Håret blir så otroligt mjuk och härligt.
Så ett stort tips till alla er hårfreaks som jag där ute.
KÖP!

Anna Saarinen

Nu till en av dom personen som betytt mest av mitt 2011.
En mycket fin person som funnits länge i mitt liv. Men just detta året har vi funnit varann på ett speciellt sätt.
Du är personen jag ringer när det hänt något kul,roligt,hemskt,ledsamt eller när jag bara vill prata.
Du är en människa som jag alltid tyckt är ärligt och säger vad den tycker. Du är en person jag ser upp till och litar på så otroligt mycket. Hon har världens finaste personlighet och galnaste humorn. 
En person jag gått igenom så galet mycket med. En person som alltid stått vid min sida och hållt min hand.
Jag har nog inte alltid tagit mina vänner på största allvar riktigt men det är något jag lärt mig detta året. 
För vänner är allt och lite till. Hon är den jag kan vara med hur mycket som helst med utan att bli galen på och det är inte vanligt kan jag lova. Du är den som lugnar mig när jag är arg.
Du är den jag går ut och dansar hela nätterna med. Den jag skrattar åt otroligt torra saker med.
Du är en riktigt gåva till mig.  Och jag ville skriva av mig om 2011 och Anna var en stor viktig del av 2011 så därför får hon vara med här och se det inte som något smör. För sån är inte jag. 
Jag visar kärlek för jag tycker det är viktigt. Man skall visa för folk hur mycket man älskar dom och uppskattar dom.  En person som förstår min tro och en person som jag kan prata precis om allt med. 
Anna flyttade till mig 2011 ett tag och det var en tid jag ser tillbaks på och ler åt. Den var fin.
Vi hade lagt en madrass på golvet så vi slapp trängas i sängen. Vi pratade om våra problem och om allt. 
Fina fina vän vad jag älskar dig..

2011 the year of lost.

Jag tänker sammanfatta 2011 i olika inlägg för annars blir det så otroligt tråkigt att läsa all lång text.
2011 började bra, vilken jag tror. Jag minns inte så mycket. Jag minns mest det dåliga 2011.
Jag minns iallafall att nästan allt gick på som vanligt, var ute mycket med mina kompisar, umgicks med min dåvarande pojkvän,fester osv osv. Livet fick en väldig vändning i Mars då Sophia,Frida och Alexandra gick bort i en bilolycka. Det var då man verkligen insåg vad livet är.
Det var verkligen då man förstod att man inte är odödlig.
Livet kan förändras så mycket på en sekund. Jag minns att jag och många av
mina vänner levde som i en bubbla ett tag där, allt jag minns är att det var grått,kallt och trist allting.
Jag försökte ge hela mig till en vän men det var också då man insåg att man faktiskt inte klarar med att hjälpa andra när man inte själv mår bra. Jag försökte iallafall så gott jag kunde.  Man ångrar ju alltid att man inte fanns där mer men ni förstår.  Livet gick långsamt vidare och jag insåg vilken kärlek jag hade till min pojkvän, hur otroligt lycklig och kär jag var i han. Vi gjorde road trips och var med varann mycket i början av sommaren.
Jag åkte till peace & love utan att ha den minsta aningen vad som pågick här hemma.
När jag kom hem tog allt slut, på ett sätt jag trodde var rättvist. Vilket som var så fel.
Lögner på lögner kom fram och jag insåg att jag levt i en jävla lögn i flera månader. Att jag varit kär i någon som inte ens brytt sig om mig det minsta. Det tog hårt på mig det gjorde det verkligen, jag klarade inte av att se mig själv i spegeln och kände mig så otroligt misslyckad och inte det minsta älskad. Men det var då, då jag insåg hur mycket jag verkligen betyder för mina vänner. Även fast inte alla förstår så har dom visat att dom bryr sig.
Jag började bygga upp mig själv igen och satte målen högre än
någonsin för någon skall aldrig få mig att må så igen.
Innan man varit med om otrohet så är det bara ett ord som speglar smuts och egoism.
Men när man själv är med om att ens partner är otrogen så är det en helt annan sak. Man känner sig som en dålig människa, någon som inte räcker till. Att jag inte ens var värd att göra slut med? Att han hellre hade mig och för varje dag han var otrogen mot mig måste han ju insett hur ont det måste göra för mig när jag får reda på det? Tänkte han ens så långt ? Att jag skulle få reda på det. Det tror jag inte.
Men jag har insett och lärt mig själv detta året att det inte var mig det var fel på utan han.
Om man kan vara otrogen mot någon så har man sådan brist på respekt för människor. Egoism är ordet.
Men året har också varit lärorikt, jag har lärt mig väldigt mycket. Mycket mer än någonsin.
Jag har insett att det bara finns en av mig och att det bara är jag som kan ändra på den jag är.
Att jag vill bli en bättre människa. Att jag inte skall ta någon skit från folk.
Att många tycker om mig som den jag faktiskt är. Att man inte skall nöja sig med någon som är halv bra.

Sanning # 5

Jag avskyr att åka på motorvägar.

 


06:19

Ligger vaken , kan inte sova .
För mycket tankar snurrar i huvudet .
Är livet såhär ? Går det ut på det här ?
Jag måste veta det nu iallafall för att kunna gå vidare . Detta året skall bli ett bra år något annat tänker jag inte acceptera. Även alla mina nära och kära , dom förtjänar ett bra år . Jag lever för er . Finaste vänner och kära.
Svammel svammel svammel , det blir lätt så på natten . Men det är min blogg och jag gillar att jag kan kolla tillbaka och se vad jag skrivit . Oftast bara saker jag förstår .Love


.

Jag trodde jag var så mycket starkare ...


RSS 2.0