MAKEUP

makeup
 
 
På sistone har jag köpt mer smink än kläder. Mina prioriteringar har helt enkelt blivit skönhet istället för mode men jag är fortfarande inte ett dugg nöjd utan skulle helst införskaffat allting som är på bilden nu direkt.
Mitt intresse för mode finns såklart kvar och kommer alltid finnas, jag brinner för det även fasten det inte visats på bloggen alls mycket. Jag blir helt enkelt bra på kort, men  
skall försöka så mycket jag kan att bli bättre på att fota mer. 
Men jag har alltid haft ett intresse för skönhet men det sista året har det växt något enormt och jag lägger ner mycket tid på det. Högst på min önskelista är en utbildning inom makeup. 
Jag vill inte bli makeup artist men vill lära mig mer än vad jag redan kan.
Jag tycker aldrig man kan ha för mycket kunskap inom ämnet. Jag ser inget
intresse över att sminka folk jag inte känner men vill bli bättre för min egen skull. 
Jag har även börjat tycka det är så kul att kunna förendra mitt utseende så mycket som smink gör.
När mitt sminkbord är klart så skall jag fota mina sminkningar och lägga ut här. 
Jag tycker det är så kul att folk kommenterar mina sminkingar så ofta som dom gör, att folk ser att man blir bättre och bättre.

Sminket högt upp på min önskelista just nu är :
- MAC 130 short duo fibre face brush
-  Real Techniques borstar
- Urban Decay Primer
- Urban Decay Naked Basics
- MAC Pigment 
- MAC Mineralize Moisture Foundation
- NARS Face Primer
- Marc Jacobs Foundation
- Dior Brush Cleanser
- NYX Setting Spray
- O.P.I Nagellack
 
Plus hundra tusen andra saker som inte kom med, hehe.
 

waring personal thoughts.

Skulle lägga över lite bilder från pappas dator till min hårddisk, blev sittadens ett bra tag och stirrade på massor av gamla bilder. Bilder som fick mig från en början att le men som senare gick över till vattniga ögon.
Bilder som väcker minnen som gör ont, så fruktansvärt ont i hela mig. Jag började tänka på varför vissa saker hände och varför det blev som det blev. Men istället trokade jag bort tårarna från mina ögon och började tänka positivt. För vem hade jag varit idag om vissa saker inte hade hänt? 
Jag är nöjd med den jag är idag, allt som hänt förr har gjort mig till den jag är och det är jag glad över.
Jag har växt och blivit så mycket starkare i mig själv. Det är så jag lärt mig att tänka, att vissa saker blir man faktiskt starkare av om man väljer att resa sig upp igen och ta tag i det istället för att låta det bryta ner en.
Att det inte är en själv det är fel på utan människorna som trycker ner en. 
Varje dag när jag vaknar tackar jag mig själv för att jag blivit den jag är idag. 
Att jag vågar stå upp för människorna som en gång tryckt ner mig och känna att det faktiskt inte är mig det är fel på. Jag blev ledsen när jag såg en video från när jag var yngre, jag kunde inte känna igen mig själv eller inse att det var min röst. Att jag såg så glad ut, lycklig och den glimten i ögonen. Jag blev ledsen över att jag tänkte att lilla jag på videon inte hade en aning om vad som väntade att hända i tonåren. 
Men även fast jag inte är lycklig över händelserna som hänt i mitt liv kan jag ändå vända blad och tänka att dom bara gjort mig starkare och absolut inte svagare. Att jag inte hade en felfri tonårsperiod som gjorde det till att livet skulle bli svårare ju äldre man blev och inte vara beredd på att livet inte är lätt utan jävligt hårt. 
Jag blev också ledsen över att tänka på att människor dömt mig i livet utan att ens lägga ner tid på att lära känna mig,veta vad jag har gått igenom,veta vad som egentligen hänt utan bara lyssnat på saker som andra säger. 
Men det har även gjort mig till en människa som helst inte dömer folk innan jag verkligen tagit mig tiden och prata med personen i fråga. Väldigt personligt från min sida men jag ser inte det som något negativit utan istället positivt att någon en dag kanske snubblar in här och läser mig text och kanske känner igen sig. Min blogg ser jag som min egen dagbok och människor som inte tycker om mig som ändå läser min blogg får skylla sig själva.
Det är NI som sitter och läser, visar intresse och orkar störa er inte jag. Om man inte gillar någon så har jag lärt mig att det bästa är att hålla sig långt bort som möjligt. Man kan inte älska alla men jag försöker att inte låta dom få människorna jag ogillar påverka mitt liv. Jag hade aldrig i mitt liv orkat gå in på någons blogg jag ogillar för att kunna sitta och störa sig. Jag hade inte låtit mig själv gå så långt. Och enligt mina egna erfarenheter så kommer man längre i att ignonerar människan man inte gillar istället för att döma och störa sig.


Makeup addicts dreams

like
makeupbag:

http://makeupbag.tumblr.com
themakeupblogette:

we ❤ #chanel #nailpolish #makeupcollection #notd #nailpolish #nailstagram #nailswag #sgig #sgigmakeup #makeup #beauty #manicure (Taken with Instagram at my nailpolish stash )
 

Some Inspo

tigrau:

<3
 
Åhh jag är så fruktansvärt sugen på att shoppa!

RSS 2.0