LOVELY THINGS.

 

Make up.

Det sista har jag verkligen fastnat för att sminka mina ögon.
Testar ofta på olika sminkningar istället för den tråkiga bruna sotningen som jag körde på hela sommaren.
Har lärt mig väldigt mycket och vill bara bli bättre och bättre. Ett stort paket från E.L.F är påväg till mig men skall bjuda er på mina wanties just nu.
Om jag lyckas bli bra på att fota mina sminkningar så kanske jag skulle börja lägga upp en del här.
Måste lära mig att ta bättre bilder på det.
 
 
beauty
1. Urban Decay Naked Palett nr.2- Föll för denna palett när jag surfade runt på Tumblr, efter det har det fastnat i hjärnan. Tyvärr säljs den inte här i Sverige men kanske inom en snar framtid? Annars får jag klicka hem den från USA.
2. Gel eyeliner - Köpte en i början av förra året men borsten var inte bra så har inte blivit använd mycket. Men det är så stor skilland på vanlig eyeliner och gel eyeliner, jag rekomenderar gel.
3. Mörkt läppstift - Har redan ett men behöver ett till då jag inte får nog. När man inte orkar sminka sig så är det så fint att bara ta lite mascara och sedan detta läppstiftet.
4. Deborah Lippmann Nagellack - Älskar alla hennes fina nagellack.
5. E.L.F elf makeup mist and set - Har länge velat ha body shops spray men när jag ändå skulle beställa från ELF så fick den följa med. När mitt smink kommit skall jag berätta allt om dom.
6. Essie Nagellack - Har redan ett nude lack men detta var underbart. Tycker det är fint med alla naglar målade med detta sedan en med glitter på.
7.Läppstift Nude - När man har en mörk sminkning kan det inte bli finare än med ett nude läppstift på läpparna. Måste köpas snarast!
 
 

SANNING #8

Jag är beroende av citronvatten, det första jag dricker när jag vaknat sedan hela dagen.
Hellre citronvatten än läsk!

FOLLOW ME

För varje dag som går längtar jag mer och mer till våren. 
Våren är speciell för mig, nästan bättre än sommaren. Man börjar vara ute hela tiden, börjar umgås mer med sina vänner, sitter uppe långt in på natten ute, grillkvällar även fast det fortfarande är ganska kallt.
När man använder shorts barbent för första gången, när man kan börja använda skinnjackan igen. 
När alla varma dofter kommer fram igen. Åh så jag längtar. Här får ni en fin outift som jag gärna vill ha på mig med bara ben och skinnjacka i vår. Lite väl svart men beror helt på humör.
 
 
 
 
EFSD
 
EFSD by linnlindhjem featuring a leather mini skirt

NY INSTAGRAM; LINNLINDHJEM

 
Behövde en ny fräsch start på instagram, följ mig gärna. linnlindhjem

Christmas.

 
Jag vet att jag är väldigt sent men att visa mina julklappar men mycket har stått i vägen.
Fotade bara en liten del av allt fint jag fick. Den bästa julklappen jag fick sitter jag just nu och skriver på, en ny dator. Äntligen slipper jag vänta i tio minuter för att bara få på datorn. 
Ralph Lauren parfymerna fick jag av min pojkvän, har redan tvåan men den är snart slut så bra att ha en refil.
Aldrig varit nöjdare med mina julklappar, kanske just för att jag inte önskade mig något speciellt så alla har fått komma på grejer själva. 

.

Finns det någon bättre känsla än när en pojkvän ringer när man sitter ensam mitt i natten och säger jag kommer till dig nu. Skulle inte tro det, detta året kommer bli ett bra år för det känner jag på mig.
Jag hoppas på en utomlandsresa med min pojkvän så snart som möjligt bara att komma få bort, ensamna.
 

RSS 2.0