my new love.


Jag måste sluta dricka pepsi max nu , mitt beroende är galet.
Jag smakade för första gången idag på, Vitamin Defence och den kommer jag ständigt köpa .
Älskar den och den är ju både bra för kroppen och jag som älskar fläder är det ju perfekt.
Info om drycken .

Försvara dig - med smak av citrus och fläder

Din kropp utsätts för en hel del påfrestningar, vilket gör att man ibland behöver kalla in extra förstärkning. Vitamin Defence inehåller vitaminer och zink som bidrar till immunförsvarets funktion.


Vitamin Well´s DefenceRDI per flaska
Zink 5 mg33%
Vitamin B12 0,50 mcg50%
Vitamin C 60 mg100%
Vitamin E 3 mg30%
Folsyra 200 mcg100%

En flaska Vitamin Well´s Defence på 500 ml innehåller dessutom följande:

Fläderbärsextrakt 250 mg
Grön te-extrakt 78 mg


Zink

Zink är en metall som ingår som kritisk komponent i ett stort antal enzymer som är väsentliga för celldelning, proteinsyntes och DNA-stabilisering. Zink är sedan länge en känd och använd spårmetall för sårläkning.

Vitamin C

Vitamin C (Askorbinsyra) är en av kroppens universalantioxidanter och har således en viktig generell funktion i neutralisering av fria radikaler. Vitamin C är också nödvändigt för många enzymsystem som styr ämnesomsättning av kolesterol, gallsyror och läkemedel. Vitamin C förbättrar upptagningen av järn från tarmen och behövs för att folsyra skall fungera. Vitaminen behövs för de vita blod- kropparnas(leukocyternas) funktion och bildning av bindväv och kollagen är beroende av tillgång på Vitamin C.

Vitamin E

Vitamin E är en stark antioxidant och ingår i kroppens skydd mot fria radikaler. De olika antioxidativa systemen samverkar vilket gör att ett bra försvar mot fria radikaler kräver tillgång på flera antioxidativa system i samverkan. Vitamin E skyddar känsliga vävnader som hud och blodkärl.

Folsyra

Folsyra är en nyckelkomponent i all proteinbildning. Bildning av röda blodkroppar kräver syntes av hemoglobin och här har folsyra en central roll. Under senare år har det tydligt uppmärksammats att gravida kvinnor har ett ökat behov av folsyra.

Fläderbärsextrakt

Fläderbärsextrakt innehåller naturligt Anthocyanin, en grupp med mycket starka antioxidativa egenskaper som har en serie värdefulla biokemiska funktioner, bl a en skyddande effekt på blodkärlen. Anthocyaniner anses också ha positiv effekt på nervfunktionerna och vissa DNA-skyddande effekter.

Grönt te-extrakt

I stora delar av Asien har Grönt te länge ansetts ha mycket positiva hälsoeffekter och under senare år har även vi i västvärlden tagit oss an dessa nyttiga teblad. Grönt te innehåller bl a Teanin, vilket har en stresshämmande effekt och en hög halt av antioxidanter, vilka i samverkan med övriga antioxidativa system, ger vävnader och celler ett skydd mot skador som uppkommer i ämnesomsättningen.

Info tagen från Well's egen hemsida där ni även hittar flera drycker.
Har ni smackat på den ?


Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Jag drack en sån idag :) en annan smak dock

2009-07-08 @ 18:18:10
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0